mandag 22. november 2010

Snart slutt på praksis

Da begynner det å nærme seg slutten på praksisperioden på byggfag. Vi låner klassen litt på våren igjen, når vi skal ha det siste praksisbesøket. Det har vært en helt topp erfaring å være på videregående. Jeg har lært en masse selv og synes det er kjekt å se elever som jobber og jobber og får det til. Tror vi bruker de siste gangene til å finpusse på power point tolkningen av dikt. Vil så gjerne at de skal få mulighet til å få ferdig et produkt de er fornøyd med. Skal prøve ut dette på en 9kl. i norsk når vi skal jobbe med eldre dikt. Moro er det.

3 kommentarer:

  1. Ble det til at de flikket ferdig lyrikkmontasjene sine...? Hvis dere skal dit igjen til våren, så kan dere kanskje spørre dem om de vil låne bort montasjene sine til en lærer på PLU som trenger noen eksempler.......?

    SvarSlett
  2. Vil gjerne se 9.klasse-produktene også...

    SvarSlett
  3. De jobbet med ting de hadde interesse for, men det var helt i orden at du fikk lyrikkmontasjene som de hadde lagd. Jeg kommer til å ha den oppgaven i 9.kl og de blir nok ferdige litt over jul. Tida går litt for fort. Skal også vise dette til en del av lærerne på fagteam, for dette kan de bruke i alle språkfag.

    SvarSlett